Jaguar želi da koristi kolačiće da bi skladištio informacije na vašem računaru i da bi poboljšao svoj veb-sajt. Jedan od kolačića koje koristimo je od suštinske važnosti za rad delova sajta i već je postavljen. Možete da izbrišete i blokirate sve kolačiće sa ovog sajta, ali delovi sajta neće raditi. Da biste saznali više od kolačićima koje koristimo i kako da ih izbrišete, pogledajte naše smernice za zaštitu privatnosti.


U redu
Approved

JAGUAR APPROVED OBEĆANJE

JAGUAR APPROVED OBEĆANJE

Svaki Jaguar automobil izgleda živo kao dana kada je napravljen, bilo da je nov ili approved. Pa možete biti uvereni da je vaš Approved Jaguar proveren, obnovljen i živ kao dana kada je rođen. Da bismo garantovali da napušta prodavca u besprekornom stanju, dajemo Approved obećanje klijentu. Ovo vam pruža apsolutnu bezbrižnost i obezbeđuje da vam automobil pruža najuzbudljiviju moguću vožnju.Jaguar Approved garancija za dve godine neograničene kilometraže ili 100.000 km

Jaguar Approved garancija za dve godine neograničene kilometraže ili 100.000 km

Jaguar Approved garancija se primenjuje isključivo na vozila mlađa od 5 godina koja su prešla manje od 100.000 kilometara u trenutku kupovine i dostupna su samo kod ovlašćenog Jaguar prodavca.

Ova sveobuhvatna garancija je slična garanciji za novo vozilo. Korišćenjem samo originalnih Jaguar delova, ona pokriva popravke u slučaju iznenadnih i neočekivanih mehaničkih i električnih kvarova, a rad obavljaju samo obučeni tehničari. Ništa manje. Nema granica koliko zahteva može da se uputi, do kupovne cene automobila, a garancija vas pokriva minimalno dve godine. Ovo je dostupno samo preko ovlašćenog Jaguar prodavca.

Pretražite Approved
Neprekidna pomoć na putu 24 meseca u UK i Evropi

Neprekidna pomoć na putu 24 meseca u UK i Evropi

Jaguar pomoć je sveobuhvatni program pomoći, koji je napravljen posebno za vozače Jaguar automobila da bi bili apsolutno bezbrižni. Program pruža pomoć u slučaju bilo kojeg hitnog slučaja tokom normalne vožnje, od imobilizacije zbog kvara ili nesreće do manjih hitnih slučajeva, kao što su probušeni pneumatik ili izgubljeni ključevi.

Sva Jaguar Approved vozila imaju pomoć na putu tokom celog trajanja garantnog roka u UK i Evropi. Ovo važi 24 sata dnevno, 365 dana godišnje i obuhvata pomoć kod kuće, iznajmljivanje automobila, putne aranžmane, ponovnu isporuku vozila, smeštaj i usluge upravljanja nesrećama. Sve je to uključeno.

Pretražite Approved
Pregled u 165 tačaka

Pregled u 165 tačaka

Imamo listu za proveru sa 165 tačaka pregleda koja mora doslovno da se prati. Ovo garantuje da je vaš automobil u najboljem mogućem električnom i mehaničkom stanju i da je šasija savršena. Korišćenjem najnovijih tehnologija, alatki i dijagnostičke opreme, naši tehničari obavljaju ove provere uz najveću pažnju. Pregled uvek obuhvata farbu, unutrašnjost, potpunu pripremu motora, probnu vožnju i konačnu proveru pre nego što automobil lično ne odobri jedan od Jaguar tehničara. Svi automobili moraju da prođu svih 165 provera da bi postali Jaguar Approved.

Pretražite Approved
Naši tehničari

Naši tehničari

Potreban je određeni tip osobe da bi se pružio nivo profesionalizma, veštine i obraćanje pažnje na detalje koje očekujemo. Svaku generalnu popravku će obaviti tehničari koje je obučio Jaguar korišćenjem posebnih alatki, dijagnostičke opreme i originalnih Jaguar delova. Takođe, uvek radimo tako što poštujemo najtačnije standarde, što je razlog zašto samo naši Approved prodavci treba da obavljaju ove poslove.

Pretražite Approved
Nezavisna provera kilometraže i istorije

Nezavisna provera kilometraže i istorije

Istorija svakog automobila se sveobuhvatno proverava pomoću vodećeg nezavisnog istraživanja na tržištu. Svi automobili dolaze sa nezavisno potvrđenom kilometražom i certifikovanom istorijom vlasništva da bi se obezbedilo da nema nepokrivenih finansija u vezi sa vozilom i da ono nije ukradeno ili otpisano. Ovo obezbeđuje da možete bezbedno da vozite znajući da vaš novi Approved Jaguar ima kompletnu istoriju i da vam pruža ono što očekujete od njega.

Pretražite Approved
Probna vožnja

Probna vožnja

Svaki automobil prolazi kroz probnu vožnju tokom koje tehničari procenjuju jedinstvene performanse svakog automobila. Na primer, vešanje, vibracije, kočioni sistemi, performanse motora, menjač i devet drugih specifičnih oblasti se nadgleda da bi se obezbedile vrhunske performanse. Ukratko, ovo znači da vaš Approved Jaguar izgleda živo kao da je nov.

Pretražite Approved
Nezavisna inspekcija

Nezavisna inspekcija

Da bismo održali visoke standarde koje smo postavili mi i naši prodavci, redovno se obavlja nezavisna inspekcija naših usluga, objekata i osoblja. Ovo pokriva sve aspekte approved programa iz ugla posmatranja klijenta, što obuhvata objekte i sama vozila.

Pretražite Approved